Druženje i podrška Zoranu Milanoviću

30.11.2019. Članovi i simpatizeri jaskanskog SDP-a, u ugodnoj atmosferi družili su se sinoć na Plešivici

Sinoć su se na Plešivici družili članovi jaskanskog i klinčaselskog SDP-a i njihovi simpatizeri, kako bi u ležernom razgovoru komentirali trenutna događanja u Hrvatskoj ali i u našem gradu, te dali podršku predsjedničkom kandidatu SDP-a Zoranu Milanoviću. Na dolasku, najprije im je zahvalio predsjednik SDP-a Jastrebarsko i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel, a potom i predsjednik SDP-a Zagrebačke županije i saborski zastupnik Mihael Zmajlović. Novosel je zahvalio jaskanskim članovima stranke i simpatizerima na podršci koju mu pružaju svih ovih godina. 

-I vi ste dio svega ovoga što se dobro događa u našem gradu i svih projekata koje smo realizirali proteklih godina. Zajedno smo uvijek jači i zato na treba više ovakvih druženja, naglasio je Novosel.

I Mihael Zmajlović podsjetio je na sve ono što je napravljeno u našem gradu proteklih godina, ali i naglasio kako su u svemu ipak najvažniji ljudi, bilo na lokalnoj ili na državnoj razini, i stoga nesmije nam biti svejedno tko nas vodi.
-Država je tu da u njoj budemo zadovoljni i da su njoj osjećamo sretno. Je li danas tako? Nažalost nije, rekao je Zmajlović, i dodao kako nas svaki dan bombardiraju razne korupcijske afere, a situacija u školstvu je neodrživa. Pozivam vas stoga da svoju podršku date našem predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću, na izborima 22. prosinca, rekao je Zmajlović.

Druženje jaskanskih i klinčaselskih članova SDP-a i njihovih simpatizera nastavljeno je potom u odličnoj atmosferi.

I.K.

TAGOVI | GO SDP-a Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!