DVD Jastrebarsko i Svetojanske mažoretkinje laureati Zagrebačke županije

17.07.2019. Svečana sjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije povodom obilježavanja Dana županije održana je danas u hotelu International u Zagrebu u prisutnosti gotovo 400 uzvanika


Na svečanoj sjednici Županijske skupštine Povelja Zagrebačke županije za naročite uspjehe u području društvenog i javnog života dodijeljena je DVD-u Jastrebarsko koje ove godine slavi 130 godina uspješnog rada. Pored njih Povelju su primili i ravnateljica OŠ Sveta Nedjelja Anica Magdalenić, trgovačko društvo Tabacco iz Zaprešića koje proizvodi „Hrvatski kišobran“, trgovačko društvo BIO-ZRNO iz Nove Kapele u općini Dubrava, dugogodišnji predsjednik Crvenog križa Velika Gorica dr. Ivan Jurkin i Udruženje obrtnika Zaprešić.
Nagrada za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dodijeljena je Svetojanskim mažoretkinjama, državnim i europskim prvakinjama.

Inače, ukupno je uručeno 10 Povelja i Nagrada pojedincima i institucijama s područja cijele Županije, kao i nagrada za životno djelo, koju je ove godine dobio kipar, slikar i kulturni djelatnik Dragutin Grgas – Beli iz Zaprešića.

TAGOVI | Zagrebačka županija

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!