Generalna proba pred odlazak u Zürich

30.06.2017. Generalna proba puhačkog orkestra Vatrogasne zajednice Jastrebarsko održat će se u amfiteatru parka Erdödy u Jastrebarskom u utorak 4. srpnja s početkom u 19.30.sati


Vatrogasna zajednica poziva građane na javnu generalnu probu puhačkog orkestra Vatrogasne zajednice grada Jastrebarsko koji nastupa na Svjetskom festivalu mladih puhačkih orkestara koji će se održati od 6. do 9. srpnja 2017. godine u Zürichu.
Svjetski festival mladih glazbenika “International Youth Music Festival 2017 in Zürich“ (propozicije nalažu da članovi orkestra ne mogu biti stariji od 25 godina) šesti je po redu, nakon održanih festivala 1982., 1992., 1999.,2005. i 2012. godine. Na festivalu će sudjelovati više od 80 orkestara iz Austrije, Belgije, Bugarske, Kanade, Kolumbije, Kosta Rike, Danske, Islanda, Francuske, Njemačke, Rusije, Gane, Velike Britanije, Irske, Izraela, Jamajke, Latvije, Litve, Luksemburga, Poljske, Slovenije, Švedske, Španjolske, Švicarske, a jedini orkestar iz Republike Hrvatske je Puhački orkestar VZG Jastrebarsko.

Važno je napomenuti da je Puhački orkestar VZG Jastrebarskog sudjelovao na Festivalu 2005. godine kada je osvojio prvu nagradu, te 2012. godine kada je osvojio 3. nagradu u svojoj kategoriji. Puhački orkestar Vatrogasne zajednice grada Jastrebarsko formiran je od 50 mladih glazbenika sa područja grada Jastrebarskog.
Ovom prilikom pozivamo sve sugrađane i ljubitelje muziciranja da dođu u utorak u naš park Erdödy i time daju podršku puhačkom orkestru Vatrogasne zajednice grada Jastrebarsko i našim mladim glazbenicima.
VZGJ

TAGOVI | VZGJ

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!