Gradonačelnik primio članove kickboxing kluba Jastreb

11.09.2019. Gradonačelnik Zvonimir Novosel, i njegovi zamjenici, Stipe Bučar i Domagoj Šlat, primili su sjajne "mlade Jastrebove" - članove kickboxing kluba Jastreb


Mladi članovi kiskboxing kluba Jastreb iz Jastrebarskog u reprezentaciji Hrvatske postigli su na Europskom prvenstvu za djecu, mlađe kadete, starije kadete i juniore sjajne rezultate!
Naime, od 23. do 31. kolovoza održano Europsko prvenstvo za djecu, mlađe kadete, starije kadete i juniore u disciplinama Point fight, Light contact, Kick light, Full contact, Low kick i K1. Natjecanje se održalo u Mađarskoj, u gradu Gyor –u, a nastupilo je preko 1900 natjecatelja iz 39 zemalja.

Naša reprezentacija se popela na visoko sedmo mjesto po ostvarenim rezultatima, a naši Jastrebovi su polučili izvrsne rezultate. Povodom toga, jaskanske reprezentativce i njihove trenere u gradskoj su vijećnici primili gradonačelnik i njegovi zamjenici, kako bi im dali podršku te im čestitali na sjajnim uspjesima. Treneri su prilikom prijma zahvali Gradu i Sportskoj zajednici grada Jastrebarskog na razumijevanju njihovih potreba te podršci proteklih godina.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Kickboxing klub Jastreb

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!