Izborne skupštine Vatrogasnih društava

11.03.2013. Tijekom proteklog vikenda održano je šest izbornih skupština Dobrovoljnih vatrogasnih društava

Proteklog vikenda izborne godišnje skupštine održali su članovi DVD-a Črnilovac, Dragovanščak, Vukšin Šipak, Sveta Jana, Cvetković i Belčići.
Na izbornoj skupštini DVD-a Črnilovac za predsjednika je izabran Bojan Pozderac, za njegovog zamjenika Miroslav Roić. Zapovjednik društva u naredne četiri godine biti će Zvonimir Pozderac, njegov zamjenik je Branko Mlinarić, za tajnicu je izabrana MartinaPozderac a za blagajnicu Renata Pozderac. Izbornoj skupštini prisustvovali su i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel te predstavnik Vatrogasne zajednice Igor Medvedovski.
Josip Jurelinac imenovan je predsjednikom DVD-a Dragovanščak, a zapovjednik društva je Željko Vinski. Na izbornoj skupštini DVD-a Vukšin Šipan za predsjednika je izabran Dražen Novosel, dok je Marijan Novosel imenovan zapovjednikom. Uz prisustvo predstavnika sedam prijateljskih društava, Igora Medvedovskog i Josipa Rešetića ispred VZG-a te grdaonačelnika Zvonimira Novosela, na izbornoj skupštini DVD-a Sveta Jana za predsjednika je izabran Jurica Bošnjak dok je zapovjednikom imenovan Robert Martinković.

Izborna sjednica Skupštine DVD-a Cvetković ponovo je izabrala Mladena Boričevića za predsjednika društva, a Goran Dikšić biti će zapovjednik. Skupštinu su prisustvovali gradonačelnik Novosel, Nadica Žužak, predsjednica Gradskog vijeća Jastrebarskog. Te predstavnici HVZ-e i VZ Jastrebarsko Željko Popović i Vedran Boričević, kao i predstavnik županijske vatrogasne zajednice Vladimir Krčelić i predstavnik DUZS-a Mladen Vinković. Dodajmo još kako su se skupštini DVD-a Cvetković pridružili i predstavnici 14 prijateljska društva s područja grada.
DVD Belčići u naredne četiri godine voditi će Stjepan Jurkovac koji je izabran za predsjednika, zapovjednikom je imenovan Ivica Jurkovac, a uz predstavnike sedam prijateljskih društava skupštini su se pridružili i Nadica Žužak te Ivan Samarin ispred VZG-a.

TAGOVI | Belčići | Cvetković | Dragovanjščak | DVD Črnilovac | Sveta Jana | Vukšin Šipak

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!