Izvješće Stožera civilne zaštite Grada Jastrebarskog

28.03.2020. S ciljem pravodobnog izvještavanja javnosti, Stožer civilne zaštite objavio je Izvješće o provedenim aktivnostima i stanju na području grada Jastrebarskog zaključno s 27. ožujka vezano uz koronavirus

Prema podacima Doma zdravlja Jastrebarsko infektološke ambulante na dan 27. ožujka 2020. u 11:30h u kućnoj samoizolaciji nalazi se 35 osoba, a iz izolacije izašlo je ukupno 29 osoba. U kućnoj karanteni nalaze se i 3 vozača kamiona. Prema podacima infektološke ambulante u gradu Jastrebarskom nema zaraženih osoba koronavirusom.
Zaključno s danom 27. ožujkom 2020. godine, Stožer civilne zaštite grada Jastrebarsko izdao je ukupno 134 propusnice našima sugrađanima temeljem točke II.e Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Sve propusnice su evidentirane te su uz traženu dokumentaciju i priloge spremne za arhiviranje. Propusnice se izdaju radnim danom od 8 do 16 sati, a za iznimne slučajeve nazovite na 01/6281-209.
Operativne snage Stožera civilne zaštite grada Jastrebarsko zajedno sa djelatnicima PP Jastrebarsko svakodnevno vrže ophodnje temeljem Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja te Stožeru povratno dostavljaju izvješća. O eventualnom kršenju propisane Odluke, Policijska postaja izvješća dostavlja Policijskoj upravi Zagreb.
Građanima zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju te ih i dalje pozivamo na odgovorno ponašanje.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!