Jamnica pobjednik Lige zaposlenika

02.09.2019. Subotnjim odigravanjem zadnjeg kola i podjelom zahvalnica, te proglašenjem najboljih, završena je 1. Liga zaposlenika tvrtki s područja grada Jastrebarskog

Nakon odigranih 16. kola tijekom mjeseca srpnja i kolovoza, te mnogobrojno zanimljivih utakmica, ekipa tvrtke Jamnice plus osvojila je Ligu i tako postala tvrtka u kojoj se igra najbolji nogomet u 2019. godini!


U uzbudljivoj završnici, upravo se u zadnjem kolu odlučio poredak između 2. i 4. mjesta. Tako je u direktnom dvoboju Gromel /Polidor pobijedio Lidl i osvojio 2. mjesto, dok je ekipi Kauflanda pripalo 3. mjesto, gdje su za kraj Lige pobijedili prvaka Jamnicu.

Ekipa Lidl Hrvatska zauzela je 4. mjesto, a poredak od 5. – 9. mjesta je sljedeći: Ireks Aroma, Piko, Krka-Farm, T.B.S.-Tvornica betonskih stupova i Grad Jastrebarsko.

Josip Jurinić najbolji je strijelac lige s 29 postignutih golova, a nagradu za fair play dobila je ekipa Ireks Aroma.

Revijalna utakmica dama Lidla i Kauflanda
Upravo je ova utakmica izazvala najveće zanimanje. U napetoj utakmici, gdje se okupio veliki broj gledatelja, ekipa Kauflanda se bolje snašla i tijesno pobijedila sa 1:0.

Nagradni fond odlazi u humanitarne svrhe
Posebno treba istaknuti i hvalevrijedan prijedlog svih ekipa i igrača, koji su se složili da se nagradni fond donira u materijalnom obliku potrebitima na području Grada Jastrebarskog.
Po dogovoru sa nadležnim tijelima, javnost će bit obaviještena o utrošenim sredstvima u tu svrhu.

Organizator, Sportska zajednica uz pomoć Nogometnog kluba Jaska, najavljuje još bolju Ligu. Slušajući razne prijedloge ekipa, zasigurno je u cilju, da se projekt provodi kvalitetno, te da se digne na višu razinu.
Iz Sportske zajednice i NK Jaske još se jednom zahvaljuju ekipama, odnosno tvrtkama na sudjelovanju s porukom da se svi skupa sljedeće godine opet vidimo na našoj "Centrali"!

M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!