Jaskanski SDP obilježio Dan žena

11.03.2017. Članovi Gradske organizacije i Foruma žena SDP-a Jastrebarsko obilježili su danas Međunarodni dan žena prigodnom podjelom jaglaca na prostoru ispred pošte u Jastrebarskom

Međunarodni dan žena tradicionalno i ove godine obilježili su članovi  SDP-a Jastrebarsko darivanjem svojih sugrađanki lončanicama jaglaca.

Bio je tu i predsjednik jaskanskog SDP-a i gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel koji je čestitajući svojim sugrađankama Dan žena rekao kako za dobre želje nikad nije kasno. Svaki dan u godini trebali bismo biti posvećeniji ženama!

-Međunarodni dan žena obilježavamo tradicionalno i ne činimo to u sklopu predizborne kampanje svake četiri godine. Uistinu želimo skrenuti pažnju na prava žena i na simboličan način pružiti im podršku u nastojanju da se niti u jednom trenutku ne osjećaju diskriminirano i u nepovoljnom položaju. Želimo svim Jaskankama poslati poruku da o njima itekako vodimo brigu i da ćemo to nastaviti raditi i u budućnosti!izjavio je ovom prilikom Zvonimir Novosel.
I.K.

TAGOVI | GO SDP-a Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!