Jaskanski sportaši među najboljima u Županiji

22.02.2019. U Samoboru je održana svečanost proglašenja najuspješnijih u sportu Zagrebačke županije za 2018. Godinu, a priznanja su primili i jaskanski sportaši

U kategorijama Nagrada za športsku nadu Zagrebačke županije u ženskoj konkurenciji nagrađena je Nika Markulin (Judo klub Jaska), a u muškoj konkurenciji Stipe Rukavina (Karate klub Jastreb). Što se tiče nagrade za zaslužnog športskog djelatnika Zagrebačke županije, posebno su nagrađeni ljudi koji su kroz dugogodišnji rad u sportu zaslužili ovo vrijednu pohvalu, ali i zahvalu zbog velikog doprinosa  amaterskom sportu. Ove godine, nagradu je dobio  Vid Majcunić (Košarkaški klub Jaska), jedan od osnivača košarkaškog kluba i dugogodišnji aktivni član kluba.

Za zaslužni športski kolektiv Zagrebačke županije u 2018 godini nagrađen je Stolnoteniski klub Jaska. Uz višegodišnje natjecanje u prvoj ligi i redovite uspješne rezultate u najmlađim kategorijama, klub u ovoj godini slavi i lijepu godišnjicu. Naime, proslavit će okruglih 50 godina od osnutka i aktivnog rada, što ga čini svakako jednim od starijih klubova u našem gradu. Svim nagrađenima, Grad i Sportska zajednica Jastrebarsko pridružuju su čestitkama.

Za kraj treba reći da je Ana Lenard iz Karate kluba Samobor i Dino Bošnjak iz Atletskog kluba Velika Gorica najbolji sportaši Zagrebačke županije za 2018. godinu. Nagradu za najbolju žensku ekipu primile su šahistice Šahovskog kluba Polet Buševec, a u muškoj kategoriji kuglači Kuglačkog kluba Zaprešić.

M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko | Zagrebačka županija

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!