Ljetovanje u kampu Crvenog križa u Selcu

10.07.2019. Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko organiziralo je i ove godine besplatno ljetovanje za pedesetak djece iz Jastrebarskog, Klinča Sela, Pisarovine, Krašića i Žumberka

Ove godine djeca su bila na ljetovanju u kampu Crvenog križa "Selce" od 30. lipnja do 7. srpnja, a slobodno vrijeme provodila su kreativno u radionicama koje su osmišljavale njihove voditeljica. Cilj kreativnih radionica bio je da se kvalitetno i smisleno ispuni slobodno vrijeme, te da se djeca međusobno bolje upoznaju i razviju svoje potencijale. Osim radionica djeca su imala organiziranu školu plivanja koju je vodio Ivan Markušić, student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, te su sva djeca dobila i diplome iz plivanja.
Djeca su imala organiziranu i jutarnju tjelovježbu, a u predvečerje različite društvene igre. U večernjim satima bio je organiziran raznolik sadržaj tako da smo imali Noć najluđih frizura, Karaoke večer , Soba čistunka, Sportska večer i Izbor za najbolji skok.
Djeca su imala organiziran i poludnevni izlet na Šilo, i tom prilikom su obišli i vidjeli posebnost tog gradića na otoku Krku.

Voditeljica Martina Vojnović je odradila kreativnu radionicu i uložila mnogo truda u rad s djecom. Imali smo organiziranu radionicu pružanja prve pomoći, pod mentorstvom voditeljice Daliborke Turk na kojoj je i voditeljica Mihaela Čeh realističkim prikazom rana djeci približila stvarnu situaciju i pokazale im način pružanja pomoći unesrećenim osobama.
-Ovo ljetovanje služi na čast i ponos općinama Klinča Sela, Žumberak i Pisarovina. Zahvaljujemo i tvrtkama Vode Jastrebarsko, Ceste Jastrebarsko, Veterinarska stanica Jastrebarsko i Ireks Aroma d.o.o. na podršci. Zahvaljujemo se divnoj djeci i divnim voditeljima jer je naša morska avantura i stvarno bila prava avantura, puna zabave, smijeha, soli i vjetra, rekla nam je ravnateljica jaskanskog Crvenog križa Dunja Vlašić.

I.K.

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!