Mihael Zmajlović 3. na listi Narodne koalicije u 7. izbornoj jedinici

16.08.2016. Na prošlim parlamentarnim izborima Mihael Zmajlović je najviše preferencijalnih glasova dobio u svom gradu, za očekivati je da će i ovog puta

Jaska i na ovim parlamentarnim izborima ima svoga kandidata za Sabor. To je Mihael Zmajlović, treći na listi Narodne koalicije u 7. izbornoj jedinici, koja se proteže sve od Zagreba pa do Kvarnera. Na prošlim izborima tadašnja koalicija predvođena SDP-om odnijela je pobjedu u ovoj izbornoj jedinici i Zmajlović je ušao u Sabor, a nakon Milanke Opačić, koja je bila nositeljica liste, dobio je najviše preferencijalnih glasova. Vjerujemo da će tako biti i na predstojećim izborima, a sam Zmajlović najviše preferencijalnih glasova očekuje u svom gradu. Za Jasku je učinio puno i kao gradonačelnik Jastrebarskog pokrenuvši i realiziravši infrastrukturne i e-projekte zajedno sa sadašnjim gradonačelnikom Zvonimirom Novoselom zahvaljujući kojima je Jaska proteklih godina prepoznata jednim od gradova budućnosti Južne regije Europe, te ponijela i prestižnu titulu Pametnog grada. I kao ministar zaštite okoliša i prirode svoj grad nije zaboravio, zalagao se za realizaciju niza infrastrukturnih projekata koji su danas u visokom stupnju dovršenosti. Samo u proteklih nekoliko godina Grad Jastrebarsko je realizirao neke od svojih najvećih investicija, kao što je izgradnja glavne jaskanske zaobilaznice s nadvožnjakom koji je ujedno i najveći prometno - infrastrukturni projekt u povijesti grada, izgradnja mrtvačnice u Svetoj Jani, prvi javni niskoenergetski objekt, novi Dječji vrtić u Gornjem Desincu, obnovljen je perivoj dvorca Erdödy. U razdoblju mandata Vlade Zorana Milanovića u naš je grad uloženo više od 130 milijuna kuna, nemjerljivo više nego ranijih godina tijekom kojih je Jaska u nacionalnoj vlasti isto imala ministre, župane, saborske zastupnike, koji su, nažalost, kad su preuzeli te funkcije prestali mariti za svoj grad. Mihael Zmajlović svojim je primjerom obnašanja i visoke politike pokazao kako se kao angažirani i postignućima usmjereni političar može kvalitetno i učinkovito djelovati na nacionalnoj i na lokalnoj razini, za dobrobit onih koji ga i biraju. Zahvaljujući tome Grad Jastrebarsko je danas jedan među dvadeset gradova odabranih kao pokretači Hrvatske čijoj današnjoj gradskoj upravi nerijetko dolaze gradonačelnici iz cijele Hrvatske proučavati kako se na promišljen i racionalan način uspješno vodi grad.
Kada smo Zmajlovića upitali što očekuje na ovim izborima naglasio je: "Pobjedu Narodne koalicije, naravno. Šestomjesečni eksperiment Mosta i HDZ-a Hrvatsku je previše koštao. Vremena za improvizacije više nema, Hrvatskoj treba stabilna i kvalitetna vlast, koja je uostalom i u ranijem mandatu pokazala kako se kvalitetnim projektima pokreće gospodarstvo."
I.K.

TAGOVI | Mihael Zmajlović | Parlamentarni izbori

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!