Nadica Žužak kandidatkinja za zamjenicu župana Zagrebačke županije

09.03.2017. Županijska organizacija SDP-a Zagrebačke županije na predstojeće regionalne izbore za predstavničko tijelo Zagrebačke županije izlazi sa Županijskom organizacijom HSS-a

Zagrebačke županije na zajedničkoj listi. Uz to, SDP će podržati aktualnog župana Stjepana Kožića u njegovoj ponovnoj kandidaturi za župana, a Nadica Žužak bit će kandidatkinja za zamjenicu župana Zagrebačke županije, uz još jednog kandidata/kandidatkinju kojeg će odrediti HSS-ova županijska organizacija.
“Zagrebačka županija nalazi se među najuspješnijim i najrazvijenijim županijama Republike Hrvatske, čemu je uvelike osobno pridonio župan Stjepan Kožić koji je u više navrata, svojim reizborom opravdao povjerenje glasača i sugrađana. Za kontinuitet napretka Zagrebačke županije najvažnija je politička stabilnost, a upravo to SDP jamči formiranjem zajedničke koalicije. Naši su stavovi usklađeni po pitanju ključnih tema kao što su razvoj gospodarstva, obrazovanja i zdravstva, osnaživanje lokalnih zajednica, otvaranje novih radnih mjesta, jačanje infrastrukture, prometna povezanost, investicije u poljoprivredu te bolji standard komunalnih usluga” – izjavio je Mihael Zmajlović, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Zagrebačke županije nakon sjednice Županijskog odbora koji je u srijedu navečer potvrdio odluke o zajedničkoj listi i kandidatima za izvršnu vlast.
Uz to, Zmajlović je naglasio i kako je Nadica Žužak izvrsna kandidatkinja zahvaljujući prvenstveno njezinoj stručnosti i iskustvu te poznavanju načina rada lokalne samouprave i državnih institucija u kojima je obavljala visoke i odgovorne funkcije. Diplomirana inženjerka agroekonomije, Nadica Žužak, trenutno radi kao pročelnica za financije, mjesnu i lokalnu samoupravu Grada Jastrebarskog. Svoje bogato radno iskustvo te stručnost je, između ostalog, stekla i radom u Ministarstvu poduzetništva i obrta kao pomoćnica ministra te prije toga kao načelnica sektora za unaprjeđenje i razvoj poduzetništva i obrta. Problematiku Zagrebačke županije odlično poznaje jer je u aktualnom sazivu Županijske skupštine Zagrebačke županije, a kao stručna suradnica sudjelovala je i u pripremi i provedbi projekata Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije.
SDP je uvjeren u odličan rezultat koji će zajedno s HSS-om postići u Zagrebačkoj županiji, što uostalom pokazuju i dosad provedena ispitivanja javnog mnijenja. Razloga za optimizam ima i više jer će se koaliciji uskoro pridružiti i nekoliko drugih stranaka s kojima se upravo završavaju razgovori. Tako snažna koalicija osigurat će nastavak razvoja Zagrebačke županije te pružiti nove mogućnosti i prilike stanovnicima svih gradova i općina za bolji i ugodniji svakodnevni život.
SDP ZŽ

TAGOVI | SDP Zagrebačke županije

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!