Nastavljaju se radovi na izgradnji transportnog kolektora D1

10.10.2018. Ponovno se uspostavlja privremena regulacija prometa koja podrazumijeva zatvaranje jedne prometne trake i korištenje gradilišnih semafora na dijelu nerazvrstane ceste NC1102 Čabdin između naselja Čabdin i državne ceste D310 d

Na gradilištu transportnog kolektora D1, u okviru projekta Naša voda, naša budućnost, počeli su radovi na ugradnji okna RO6 i izvedbi spoja nove cijevi na postojeću. Sukladno tomu, ponovno se uspostavlja privremena regulacija prometa koja podrazumijeva zatvaranje jedne prometne trake i korištenje gradilišnih semafora. Predviđeni radovi bit će izvedeni do kraja listopada 2018., a dotad Vode Jastrebarsko, korisnik projekta, mole građane za razumijevanje i strpljenje.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Za sve dodatne informacije posjetite internetsku stranicu nasavoda.hr

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!