Nova nadstrešnica na objektu NK Svete Jane

04.09.2016. Veterani NK Svete Jane ovih dana rade novu nadstrešnicu na objektu kluba u Reki Svetojanskoj, jer je stara dotrajala

Izgradnjom nove nadstrešnice dobit će se preko sto kvadrata natkrivenog prostora koji će poslužiti članovima, ali i prijateljima kluba koji posjećuju prekrasan nogometni teren u Reki Svetojanskoj, za druženje i rekreaciju. Naime, po riječima predsjednika kluba Mije Severinca koji je veliki optimista kada je budućnost kluba u pitanju, ovo je početak uređenja objekta u koji je već i dosad uloženo mnogo truda i novaca. Bili smo dosta skeptični kada je Grad prepustio Sportskoj zajednici sportske objekte, ali sada vidimo da je to pravo rješenje. 

Tako je za ovu godinu planirano sufinanciranje obnove ovog dijela krovišta Nogometnog kluba Sveta Jana, za što je Sportska zajednica odobrila 10 tisuća kuna. Veterani kluba primili su se posla i radovi će uskoro biti gotovi. Već su gotove i drvene sjedeće garniture, pa kada bude sve završeno pozvani ste na otvorenje, rekao nam je u šali Mijo Severinac. Seniorsku momčad nismo nažalost mogli održati na okupu jer je sve manje mladih Svetojanaca, a tu su i druge udruge, pa je manje zainteresiranih za nogomet.

Igračima iz drugih jaskanskih naselja mi smo malo predaleko i otišli su druge klubove, kaže nam Mijo, i dodaje kako ni jedan Cvetković, pa ni Domagović koji su velika gradska naselja nemaju već dugo seniorske momčadi u natjecanju. Tu su zato veterani koji vole svoj klub, vole se družiti, a i malo rekreacije nije im na odmet. U planu im je i zamjena dotrajale stolarije na donjem dijelu objekta, za što se nadaju daljnjoj podršci Sportske zajednice, za čije vodstvo imaju samo riječi pohvale.
I.K.

TAGOVI | NK Sveta Jana

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!