Novi asfalt u Cvetkoviću!

26.02.2021. Završio je prvi dio radova na sanaciji nerazvrstanih cesta u naselju Cvetković, a novoasfaltirane dionice obišli su gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegovi suradnici, u pratnji predsjednika Mjesnog odbora Cvetković, Ivana Bakšića


Podsjetimo, s ciljem podizanja komunalnog standarda i kvalitete življenja Grad Jastrebarsko nastavlja s uređenjem gradskih cesta i puteva, prema prioritetnosti i zahtjevima mještana pojedinih naselja. Naime, u suradnji s Mjesnim odborom Cvetković pokazala se potreba za izvanrednim održavanjem, odnosno ulaganjem u sanaciju i asfaltiranje u ovom jaskanskom naselju. Radovi na sanaciji i asfaltiranju više od 1,2 kilometara ulica odvijaju se u dvije faze, a s obzirom da je dio istih osiguran u prošlogodišnjem proračunu, a dio u ovogodišnjem.

 Prva faza radova vrijednih oko 460 tisuća kuna je završila, dok se izvođenje radova izvanrednog održavanja preostalog dijela prometnice NC 1001 i NC 1007 očekuje po završetku postupka javne nabave i odabira izvođača radova.

-U ime mještana zahvaljujem gradonačelniku, gospodinu Zvonimiru Novoselu, i njegovim zamjenicima što su prepoznali važnost ulaganja u infrastrukturu naselja Cvetković. Očekujemo u skorije vrijeme realizaciju i završetak zacrtanih radova u našem naselju, te se nadamo daljnjoj uspješnoj suradnji u poboljšanju kvalitete života svih njegovih mještana, rekao je ovom prilikom predsjednik Mjesnog odbora Cvetković, Ivan Bakšić.

GJ

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | MO CVetković

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!