Održan 7. KUP DVD-a Petrovina

04.07.2017. U nedjelju 02. srpnja održano je međunarodno vatrogasno natjecanje 7. Kup DVD-a Petrovina, koje je ove godine okupilo 51 natjecateljsku ekipu u 7 kategorija natjecanja

Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom župana Zagrebačke Županije, gradonačelnika gada Jastrebarskog uz suorganizaciju Vatrogasne zajednice i Turističke zajednice grada Jastrebarskog te donatore koji su podržali organizaciju natjecanja.

U prijepodnevnim satima u kategoriji djece i mladeži natjecalo se 38 ekipa a pehare i diplome najuspješnijim ekipama uručili su zapovjednik VZGJ Vedran Boričević i zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar.
U kategoriji djece muške 6-12 godina 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Molvice, 2. mjesto ekipi DVD-a Gornja Reka i 3. mjesto ekipi DVD-a Čeglji.
U kategoriji djece ženske 6-12 godine 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Plešivica, 2. mjesto ekipi DVD- a Draganići i 3. mjesto ekipi DVD-a Mrzljaki-Goljak.

U kategoriji muške mladeži najuspješnija je bila ekipa DVD-a Draganići, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Mrzljaki-Goljak dok je treće mjesto pripalo ekipi DVD-a Jastrebarsko.
U kategoriji ženske mladeži 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Deanovec, 2. mjesto ekipi DVD-a Bubnjarci dok je treća bila ekipa DVD-a Mrzljaki-Goljak.
U popodnevnim satima natjecalo se 13 ekipa odraslih u tri kategorije natjecanja. U kategoriji žene najbolja je bila ekipa iz DVD-a Stankovo, dok je u kategoriji muški B najbolja je bila ekipa DVD-a DVD-a Volavje.

Cijela humanitarna akcija je bila vrlo uspješan  te uz već tradicionalne pokrovitelje Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja i Hrvatska udruga kontrolora letenja, svi sudionici su imali prilike donirati novčana sredstva, te je ukupno prikupljeno 8.575,00kn.

U najjačoj muškoj A kategoriji 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bobovec koja je osvojila po drugi puta prijelazni pehar Kup-a, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Razljev dok je 3. mjesto pripalo ekipi iz Slovenije PGD Grabrovec.
Pehare i diplome najboljim ekipama u večernjim satima uručili su zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, zapovjednik vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Josip Novosel i zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat.

Pehar i poklon bon tvrtke HRT-Šarić d.o.o.  za osvojeni SUPER KUP ekipi DVD-a Razljev uručio je predsjednik DVD-a Ivan Samarin dok je pehar DVD-u Sveta Jana za najbolju FAIRPLAY ekipu na natjecalju uručio zapovjednik Mladen Cvetan.

U kulturno umjetničkom dijelu večeri nastupile su Ogulinske mažoretkinje i Puhački orkestar Vatrogasne zajednice grada Jastrebarsko koji su oduševili posjetitelje, dok je vesela atmosfera u velikom šatoru nastavljena uz glazbeni sastav Tempera.
Jadranka Domjančić

TAGOVI | DVD Petrovina

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!