Održano Gradsko vatrogasno natjecanje

29.05.2019. U subotu, 25. svibnja u Čegljima je održano Gradsko vatrogasno natjecanje odraslih i Kup DVD-a Čeglji za djecu


Na natjecanju je sudjelovalo 12 natjecateljskih odjeljenja u kategorijama odraslih sa ukupno 120 vatrogasaca
Natjecanje je proteklo u odličnoj organizaciji i provedbi organizatora VZG Jastrebarskog i domaćina DVD-a Čeglji, te vrlo dobrom i fer korektnom nastupu svih natjecateljskih odjeljenja i vatrogasnih sudaca.

Na zatvaranju natjecatelja bili su prisutni: u ime pokrovitelja Grada Jastrebarskog zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Jastrebarskog, Željko Popović, zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Jastrebarskog Vedran Boričević, članovi Predsjedništva i Zapovjedništva VZG Jastrebarskog, kontrolor natjecanja ispred Vatrogasne zajdnice Zagrebačke županije, Tomislav Horvat, vatrogasni suci, te predstavnici domaćina DVD-a Čeglji.

Na kraju svim natjecateljima uručene su priznanja, a prvo tri plasiranim odjeljenjima u svim kategorijama zasluženi pehari i plasman na županijsko vatrogasno natjecanje odraslih, a koje se održava 2. lipnja 2019. godine u Božjakovini.

Plasman na županijsko vatrogasno natjecanje ostvarila su natjecateljska odjeljenja:
U kategoriji odraslih muški A
1. DVD Petrovina
2. DVD Domagović
3. DVD Volavje
U kategoriji odraslih muški B
1. DVD Volavje
2. DVD Petrovina
3. DVD Cvetković
U kategoriji odraslih žene A
1. DVD Novaki

VZ

TAGOVI | VZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!