Otvoren hotel Jaska

03.12.2019. Bogatim programom sinoć je svoja vrata nakon punih 14 godina ponovno otvorio hotel Jaska

Lijepo je bilo sinoć na otvorenju ovog, Jaskancima nekad omiljenog hotela, koji je kao i mnoge jaskanske tvrtke platio cijenu privatizacije i pretvorbe i dugo godina stajao zatvoren i zapušten. Obitelj Noshi iz Raba odlučila se za hrabar potez i nakon petomjesečne obnove ponovno otvorila vrata hotela Jaska.

Na otvorenju okupili su se brojni prijatelji i poslovni partneri obitelji Noshi, saborska zastupnica nacionalnih manjina Ermina Lekaj Prljaskaj, te veliki broj uglednih Jaskanaca koji nisu krili svoje oduševljenje otvaranjem ovog njima omiljenog prostora.
Nakon prigodnog programa hotel je zajedno s vlasnikom Kastriotom Noshiem i njegovom suprugom Suzanom, otvorio jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel, poželjevši im puno uspjeha u budućem poslovanju.

Hotel za sada ima tri zvjezdice i raspolaže s pedesetak obnovljenih soba i 110 kreveta, rekao nam je vlasnik hotela, i dodao kako mu je velika želja da Jaskanci posjećuju hotel, druže se u njegovim prostorima od kojih svakako treba izdvojiti restoran s kapacitetom do 200 osoba koji pruža vrhunske specijalitete po prihvatljivim cijenama. Jaskance je pozvao da Novu godinu dočekaju u hotelu Jaska.  

Svojim nastupom otvorenje hotela uveličali su članovi KUD-a Lipa iz Slavetića, HSPD Antun Radić iz Okića, članice Baletnog studija Jastrebarso, i profesorica violine u Glazbenoj školi Jastrebarsko, Iva Barač.

Ivica Krčelić

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Hotel Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!