Otvoren natječaj za dodjelu javnih priznanja Grada Jastrebarskog

08.07.2020. Odbor za dodjelu javnih priznanja Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog raspisao je natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja za 2020. godinu

Javna priznanja Grada Jastrebarskog dodjeljuju se domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama u znak priznanja za naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za Grad Jastrebarsko. Javna priznanja Grada Jastrebarskog su:
• Nagrada za životno djelo Grada Jastrebarskog
• Nagrada Grada Jastrebarskog
• Priznanje počasni građanin Grada Jastrebarskog
Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Jastrebarskog mogu podnijeti fizičke i pravne osobe. Prijedlog za dodjelu javnih priznanja podnosi se pismeno s iscrpnim obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom, a rok za podnošenje je 11. rujan 2020. godine. Adresa na koju se podnose prijedlozi je Gradsko vijeće Grada Jastrebarskog, Odbor za dodjelu javnih priznanja, 10450 Jastrebarsko, Trg J.J. Strossmayera 13 u zatvorenoj omotnici s napomenom „PRIJEDLOG ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA JASTREBARSKOG“ ili putem e-maila javna.priznanja@jastrebarsko.hr . Priznanja će biti dodijeljena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Jastrebarskog.

GJ

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!