"Plac Mljac" u subotu 5. listopada

26.09.2019. Početkom ovog mjeseca jaskanski je Sajam darova zemlje, vrta i polja "Plac Mljac" izazvao veliko zanimanje naših sugrađana pa organizatori pripremaju novi za 5. listopada


Bila je to potvrda organizatorima, Centru za kulturu Jastrebarsko i organizaciji Hram, da je ovakav sadržaj u centru grada potreban Jaskancima. Stoga će se sajam redovito održavati prve subote u mjesecu, što znači da će već 5. listopada, na Trgu kardinala Alojzija Stepinca, pored crkve sv. Nikole, proizvođači svježeg voća i povrća, zimnice, pekmeza, namaza, ulja, sireva, sokova, sirupa i ostalih domaćih proizvoda ponuditi svoje svježe, domaće sezonske proizvode.

Zanimanje proizvođača za izlaganje na sajmu je veliko, kako s jaskanskog, tako i karlovačkog, samoborskog, pisarovinskog i zagrebačkog područja, a organizatori će nastojati svaki mjesec ponudu sajma obogatiti novim proizvodima i izlagačima.
Sajam u subotu, 5. listopada počinje u 9 sati, a kako posjet kupaca jenjava iza 14 sati, i radno vrijeme sajma „Plac mljac“ prilagođava se kupovnim navikama Jaskanaca.
Vidimo se!

N.R.

TAGOVI | CZK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!