Podjela paketa povodom Božića

24.12.2019. Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko i ove je godine, u predbožićno vrijeme, organiziralo raspodjelu paketa za stanovnike prema popisu Centra za socijalnu skrb

Božićni humanitarni paketi podijeljeni su na području općina Klinča Sela, Krašić, Pisarovina, Žumberak i na području grada Jastrebarsko. Ukupno je podijeljeno 224 paketa za 96 obitelji slabijeg imovinskog stanja.
Veliko hvala i AK Jastreb 99 , koji su organizirali humanitarnu utrku "Jaska advent run" te su dobrovoljnim novčanim prilozima sudionika utrke u iznosu od 1.800,00 kn kupili namirnice koje smo podijelili obiteljima slabijeg imovinskog statusa.

Nakon tjedna obilaska terena i raspodjele paketa koje ne bi bilo moguće bez vrijednih i dobrih volontera koji su složili pakete, a zatim i s nama obilazili teren. Pa dragi volonteri veliko vam hvala i zaslužili ste svaku pohvalu te smo ponosno što ste volonterki Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko.
Veliko hvala Policijskoj postaji Jastrebarsko i DVD-u Jastrebarsko koji su nam organizirali prijevoz i tako naše volontere i djelatnike doveli sigurno do svakog našeg korisnika.

Ovim putem Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko želi svim građanima našega kraja sretan i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2020. godinu.
Dunja Vlašić

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!