Pogled u plavo za udrugu Idem

13.05.2013. Ovog vikenda jaskanci su se imali priliku okušati u ronjenju u sklopu akcije Ronilačkog kluba Nemo Adriatic pod nazivom "Pogled u plavo"

Ronilački klub NEMO ADRIATIC organizirao je u Jastrebarskom jedinstvenu i atraktivnu promociju Hrvatske – putem ronjenja pod nazivom "Pogled u plavo". Posjetitelji su imali priliku uz instruktora ronjenja isprobati ronilačku opremu i tako iskusiti zajednički uron.

"Pogled u plavo" ima i ekološki smjer, osvijestiti posjetitelje te im pružiti informaciju o zaštiti podmorja, voda, rijeka i jezera kroz partnera u projektu, tvrtke C.I.O.S., specijalizirane grupe za zaštitu okoliša i zbrinjavanje otpada. Besplatna ronjenja bila su organizirana tijekom subote i nedjelje, a upravo je u nedjelju uz laser show, Goran Čolak, svjetski i europski prvak i rekorder u ronjenju na dah, uronio na dah preko 14 minuta. 

Čolakov pothvat pratio je i jskanski gradonačelnika Zvonimir Novosel. Nakon još jednog fascinantnog urona Goran Čolak je jaskanskoj udruzi IDEM i njenoj predsjednici Marini Sečen  simbolično uručio ček na 5 tisuća kuna.

Projekt "Pogled u plavo – promocija Hrvatske kroz ronjenje" osmišljen je u suradnji braniteljske zadruge PRO-X, Ronilačkog kluba HRVI Nemo Adriatic i Nemo Adria d.o.o., a sve u svrhu promocije ronjenja u Hrvatskoj kao i promocije Hrvatske kroz ronjenje prilikom ulaska Hrvatske u članstvo Europske unije na potpuno nov, interesantan, atraktivan i jedinstven način.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Nemo Adriatic

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!