Poznati ovogodišnji dobitnici javnih priznanja

27.10.2019. U četvrtak, 24. listopada održana je 17. sjednica Gradskog vijeća Jastrebarsko na kojoj su vijećnici jednoglasno usvojili prijedlog Zaključka o dodjeli ovogodišnjih javnih priznanja

Nakon burne rasprave na sjednici Gradskog vijeća održane 2. listopada, Odbor za dodjelu javnih priznanja povukao je tada svoj prijedlog, ponovo se sastao u punom sastavu i u četvrtak 24. listopada, predložio dodijeliti pet javna priznanja, i to četiri Nagrade Grada i jednu Nagradu za životno djelo.
Tako će se Nagrada Grada Jastrebarskog, prilikom Svečane sjednice Gradskog vijeća 13. studenog, dodijeliti Miji Baltoriniću, Hrvatskom planinarskom društvu Jastrebarsko, Dobrovoljnom vatrogasno društvu Jastrebarsko i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Gornji Desinec, dok će Nagradu za životno djelo primiti profesor Petar Fabijanić. Osim navedenih javnih priznanja, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, dodijeliti će i posebno priznanje istaknutoj liječnici, prim. dr.sci. Biserki Čičak.

I.K.

TAGOVI | Gradsko vijeće Jastrebrsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!