Predizborno druženje na jaskanskom sajmištu

29.08.2016. Kandidati Narodne koalicije u VII izbornoj jedinici danas prijepodne družili su se s građanima našega grada na jaskanskom sajmištu, a bili su tu i kandidati HDZ-a te liste Milana Bandića

Našim sugrađanima koji tradicionalno ponedjeljkom posjećuju sajam u Jastrebarskom, danas su se pridružili i kandidati za Sabor na predstojećim parlamentarnim izborima. 

Bili su tu kandidati Narodne koalicije VII. izborne jedinice predvođeni nositeljicom liste Milankom Opačić  i našim sugrađaninom Mihaelom Zmajlovićem, te brojnim aktivistima i pristašama Narodne koalicije, koji su građane počastili kavom, a uz promotivne izborne materijale poklanjali im domaće kekse.

S građanima su srdačno razgovarali i nositeljica liste Milanka Opačić i domaćin ovog druženja naš sugrađanin Mihael Zmajlović, te ih pozvali da svakako izađu na predstojeće parlamentarne izbore 11. rujna te nakon neuspjelog političkog eksperimenta, izaberu siguran smjer. 
-Glas za Narodnu koaliciju je glas za stabilnu vladu koja će donijeti stabilnost i napredak Hrvatske, naglasili su u razgovoru s građanima Milanka Opačić i Mihael Zmajlović. 

U četiri godine povećali smo izvoz i industrijsku proizvodnju, vratili smo optimizam u Hrvatsku, a pobjeda na ovim izborima važna je kako bismo nastavili raditi za našu zemlju, i osigurati bolju budućnost za sve naše građane, a posebno one mlade kojima treba osigurati radna mjesta, naglasili su kandidati Narodne koalicije Mihael Zmajlović i Milanka Opačić.

Desetak metara dalje smjestili su se kandidati HDZ-a sedme izborne jedinice, gradonačelnik Svete Nedelje, Drago Prahin te Tomislav Masten iz Samobora koji su građanima prezentirali izborni program HDZ-a pod sloganom "Vjerodostojno".
I.K.

TAGOVI | Narodna koalicija | Parlamentarni izbori

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!