Predsjednik Josipović posjetio jaskanske prvašiće

04.09.2012. Prvog dana ove školske godine jaskansku Osnovnu školu Ljubo Babić posjetio je predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović

Osim što im je veliko uzbuđenje bio prvi susret sa školom, jaskanskim prvašićima dodatno uzbuđenje bio je susret s predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem. Ljepšu uspomenu za početak školovanja nisu mogli poželjeti. 

Predsjednika Josipovića pred školom su dočekali ravnateljica Sanja Sertić i gradonačelnik Zvonimir Novosel, a u holu škole čekali su ga učenici prvog razreda, kojima je jučerašnji dan bio prvi susret sa školom i školskim obavezama. 

Prva ih je pozdravila ravnateljica škole Sanja Sertić, a potom i gradonačelnik Novosel, koji je učenicima poželio punom uspjeha te izrazio nadu kako će možda netko od njih postati jaskanski gradonačelnik, pa možda i budući predsjednik, što su svi sa simpatijom pozdravili.

Predsjednik Josipović poželio je malim Jaskancima puno uspjeha u budućem školovanju. Pozvao ih je da njeguju prijateljstvo, marljivo uče, jer to će im se u budućem životu itekako isplatiti.   

TAGOVI | Osnovna škola Ljubo Babić | Predsjednik RH Ivo Josipović | Zvonimir Novosel

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!