Preko sto oboljelih od koronavirusa u Zagrebačkoj županiji

11.04.2020. Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije broj oboljelih od jučer je porastao za četiri pa je tako sada evidentirana 101 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom

Dvije nove zaraze dolaze s područja Zaprešića, a po jedna nova potvrđena je na području Velike Gorice i Svetog Ivana Zeline.
Stanje na području grada Jastrebarskog i susjednih općina ostaje nepromijenjeno, pa je u evidenciji i dalje samo jedna osoba. Najveći broj oboljelih je i dalje na području Velike Gorice i njenih susjednih općina.
Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava i svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.
Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:
Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

Pozivamo stanovnike Zagrebačke županije da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

TAGOVI | Zagrebačka županija

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!