Priznanja za Grad Jastrebarsko i slastičarnicu "Jaska"

24.03.2013. Povodom Dana Obrtničke komore Zagreb protekli četvrtak održana je svečana akademija na kojoj su Grad Jastrebarsko i slastičarnica "Jaska" primili priznanja

Svečana akademija povodom Dana Obrtničke komore Zagreb održana je prošli četvrtak u velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika u Zagrebu na kojoj su uručene nagrade i priznanja obrtnicima, institucijama i suradnicima za promidžbu obrtništva.
Obrtnička komora Zagreb dodijelila je Gradu Jastrebarskom "Zlatni krug s pisanim priznanjem", za posebne rezultate u zaštiti i promicanju obrtništva, a u ime grada nagradu je preuzeo jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Slastičarnici "JASKA“ vlasnika Havzija Ametija, komora je dodijelila "Zlatnu diplomu Obrtniče komore Zagreb", koja se dodjeljuje zaslužnim obrtnicima za dugogodišnji uspješan rad na promidžbi obrtništva, a koji neprekidno obavljaju obrt duže od 30 godina.
U sklopu svečanosti zaslužnim obrtnicima dodijeljene su nagrade i priznanja, a ovom prigodom potpisan je i Sporazum o suradnji Hrvatskog gospodarskog saveza iz Frankfurta i Obrtničke komore Zagreb.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Obrtnička komora Zagreb

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!