Program za djecu u Gradskom muzeju

09.12.2017. U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog danas je održana dječjim programom bogata subota u Gradskom muzeju

U božićnom ugođaju, uz svijetla bora, Daniela Bobinski je svim prisutnim mališanima čitala ulomke iz njene slikovnice ’Priča o Jastrebu’.  Zainteresirana djeca su ju pažljivo slušala te su tokom čitanja postavljali zanimljiva pitanja.

Nakon čitanja slikovnice, mališani su veselo razgledavali dijelove muzeja vezane uz život grofa Erdody koji se spominje u slikovnici, a razgled je vodila kustosica muzeja, Jelena Škrabe koja je djeci ispričala razne zanimljive zgode iz života grofa.
U muzeju je bila organizirana i prigodna prodaja slikovnice, a prisutnoj djeci darovana je slikovnica sa posvetom autorice.

Svi zainteresirani (mali i veliki) imali su priliku pogledati izložbu likovnih i literarnih radova pristiglih na natječaj ’Božićna želja’ koja je bila postavljena na 1. katu Gradskog muzeja. Ova izložba savršeno se uklopila u božićno ozračje koje je to poslijepodne vladalo u muzeju.

Zbog loših vremenskih uvjeta, klizalište danas nije radilo! Ovim putem obavještavamo svu djecu koja su prijavila svoje radove na natječaj ’Božićna želja’ te su nagrađena jednim besplatnim klizanjem da svoju nagradu mogu iskoristiti bilo kada, samo se javite na blagajni klizališta i uživajte u klizanju.
Ova subota bila je odlična uvertira za sljedeći vikend kada će Djed Mraz podijeliti poklone svoj dobroj djeci Jaske!
Martina Lukić

TAGOVI | Turistička zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!