PRVI SAJAM ZDRAVE HRANE U JASKI

23.08.2019. Kako bi Jaskanci napokon i u svome gradu na jednom mjestu mogli nabaviti domaće proizvode i zdravu hranu, Centar za kulturu Jastrebarsko organizira Sajam darova zemlje, vrta i polja "Plac mljac"

U subotu, 7. rujna na platou podno crkve sv. Nikole biskupa, na prodajnim će štandovima svoje domaće i svježe proizvode ponuditi brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz našeg kraja i iz drugih županija. Tako će u ponudi biti: sezonsko voće i povrće, zimnica, pekmezi, ulja, prirodni sokovi, med, likeri, rakije, začini, namazi, domaće slastice, brašna i drugi prirodni prehrambeni proizvodi nastali zahvaljujući marljivosti, kreativnosti i entuzijazmu proizvođača. Namjera je organizatora da se Sajam darova zemlje, vrta i polja „Plac mljac“ u Jastrebarskom održi jednom mjesečno, a bude li veliko zanimanje naših sugrađana, i češće.
Svoje sudjelovanje na Sajmu, s proizvodima iz integriranog i eko uzgoja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, još uvijek mogu prijaviti Centru za kulturu Jastrebarsko, najkasnije do 30. kolovoza 2019. (e-mail: prijave@czk-jastrebarsko.hr ili tel: 01/6281-126)
Prvi Sajam darova zemlje, vrta i polja „Plac mljac“ počinje u subotu, 7. rujna, u 9 sati, a održava se, na platou ispred crkve sv. Nikole biskupa u Jastrebarskom.

N.R.

TAGOVI | CZK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!