Reakcija jaskanskog SDP-a na priopćenje HDZ-a

24.08.2018. Temeljem priopćenja GO HDZ-a Jastrebarsko vezano za obradu opasnog i neopasnog medicinskog otpada u našem gradu, oglasila se priopćenjem za javnost Gradska organizacija SDP-a Jastrebarsko

1. U utorak, 14. kolovoza 2018. godine, GO SDP dala je zaključak o protivljenju obradi opasnog i neopasnog otpada u Jastrebarskom.
2. GO SDP bila je prva politička stranka koja je u Jaski donijela takav zaključak.
3. Nakon tog dana slijedila su očitovanja sljedećih političkih stranaka u Jastrebarskom (HSS, HSU, HNS, MOST nezavisnih lista - dakle sve stranke koje su zastupljene u Gradskom vijeću)
4. Jedina stranka koja se nije oglašavala s jasnim stavom o toj temi jest GO HDZ-a Jastrebarsko.
5. Iz njihovog priopćenja objavljenog danas (24.08.2018) i dalje se ne vidi jasan stav GO HDZ podržavaju li ili ne obradu opasnog i neopasnog medicinskog otpada na području Jastrebarskog.
6. GO HDZ prešućuje činjenicu da je upravo njihov kandidat za gradonačelnika na posljednjim lokalnim izborima (održanim u svibnju 2017. godine) izdao potvrdu u ožujku 2017. godine da je zahvat u prostoru tvrtke Remondis Medison u skladu s prostornoplanskom dokumentacijom Grada Jastrebarskog - mjesec dana nakon što ga je GO HDZ predstavio kao svog kandidata za gradonačelnika Jaske.
7. GO SDP i dalje se protivi obradi opasnog i neopasnog medicinskog otpada u Jastrebarskom te poziva GO HDZ da se jasno izjasni o toj temi.
8. Pitamo GO HDZ Jastrebarsko je li poslala njihovom kolegi ministru Ćoriću upit da se izjasni po pitanju gradnje centra jer je upravo njegovo ministarstvo tvrtki Remondis Medison produžavalo privremene dozvole.

GOSDP Jastrebarsko

TAGOVI | GO SDP-a Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!