Rekordnih 210 vrtićkih mališa završilo Školu klizanja

23.12.2018. Nakon dva tjedna provođenja škole klizanja 210 mališana predškolskog uzrasta samostalno se kreće po ledu, a neki od njih već i samostalno kližu

Škola klizanja koju provodi Društvo naša djeca Jastrebarsko u suradnji s Gradom Jastrebarsko ove je godine oborila sve dosadašnje rekorde.

U Školu je upisano 210 mališana predškolskog uzrasta koji polaze dječji vrtić u Jastrebarskom, ali i djeca iz područnih odjela Cvetković, Gorica Svetojanska i Desinec.
Djeca su uključena u Školu klizanja u suradnji s Dječjim vrtićem Radost te su u okviru dnevnih aktivnosti, u pratnji odgajateljica, sudjelovala u ovom projektu. Za djecu iz područnih odjela organizator je osigurao prijevoz.

Svi su mali klizači, po završetku Škole klizanja, zaslužili priznanja koja su im uručile Petra Masnec, djelatnica Turističke zajednice grada Jastrebarskog, Nikolina Ribarić, predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko te u ime gradonačelnika Zvonimira Novosela, njegov zamjenik Stipe Bučar. Zahvalnice za pomoć pri organizaciji dodijeljene su i odgajateljicama DV Radost.

"Ovim putem želimo se zahvaliti Gradu Jastrebarsko koji većinski financira ovaj projekt te je omogućio roditeljima plaćanje simboličnog iznosa za provođenje škole klizanja. Veliko hvala i vodstvu te odgajateljicama Dječjeg vrtića Radost na izvrsnoj suradnji", poručila je predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko, Nikolina Ribarić, te nastavila: "Završile su i prijave za Školu klizanja i Školu hokeja za osnovnoškolce te s ponosom ističemo kako je i u ovom dijelu projekta zabilježen značajan porast broja upisane djece."
Grad Jastrebarsko ponosi se činjenicom da će nakon ovogodišnje provedbe ovog projekta Jaska imati više od 300 novih malih klizača.

I.B.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!