Škola klizanja za djecu iz Klinča Sela

09.01.2019. Ove godine po prvi puta djeca s područja općine Klinča Sela imala su mogućnost sudjelovati u organiziranoj Školi klizanja u Jastrebarskom

 U suradnji s udrugom Društvo naša djeca Jastrebarsko, provedbu programa Škole klizanja na području općine Klinča Sela, vodila je Andrea Grdiša. U funkciji vijećnice, Andrea Grdiša, na Općinskom Vijeću Općine Klinča Sela dala je prijedlog da Općina sufinancira program Škole klizanja, što je i uvaženo.

-Presretna sam što smo našoj djeci omogućili sudjelovanje u Školi klizanja i ponudili im aktivnost tijekom zimskih praznika. Imamo 42 polaznika što je izvrsna brojka. Nastavljena je odlična suradnja s udrugom Društvo naša djeca Jastrebarsko. Naš prvi zajednički projekt bila je ovoga ljeta Škola plivanja, rekla nam je Andrea Grdiša, agilna SDP-ova vijećnica u Općinskom vijeću Klinča koja smatra da je 2018., godina kada općina Klinča Sela postaje boljom općinom.
Naime, po prvi puta u Klinča Selo ima stipendije za studente, božićnice za umirovljenike, informatičku radionicu za umirovljenike, Ljetnu i zimsku igraonicu, odnosno Školu plivanja i Školu klizanja za vrtićku i djecu osnovnoškolske dobi.

-Oporba u Općinskom vijeću ide samo s kvalitetnim i argumentiranim prijedlozima. Iznosimo stvarne probleme i potrebe stanovnika općine Klinča Sela, te tražimo rješenja za njih, rekla nam je Andrea.
Na prijedlog Proračuna Općine Klinča Sela za 2019.godinu, SDP je predao tri amandmana. Stipendije za srednjoškolce po kriteriju izvrsnosti, školovanju u deficitarnim zanimanjima i za učenike sa slabijem socijalnim statusom, zatim prijedlog za dodjelu četiri asistenta u nastavi te izgradnju dječjeg igrališta u središtu centralne zone općine Klinča Sela.
I.K.

TAGOVI | Klinča Sela | Škola klizanja

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!