Sveti Nikola darovao cvetkovačke mališane

06.12.2017. Sveti Nikola, u utorak 5. prosinca, podijelio je darove mališanima iz Cvetkovića


Njih šezdesetak, u pratnji roditelja, baka i djedova uživalo je u prigodnom druženju i programu kojeg su osmislili mladi entuzijasti – organizatori „Adventa u Cvetkoviću“ koji se ove godine održava po prvi puta, pa je tamošnji vatrogasni dom sinoć bio ispunjen radošću i veseljem.

Nakon kratkog i prigodnog programa, u prekrasno uređenom ambijentu vatrogasnog doma, sreća i veselje zavladali su među mališanima kada se, nakon priče o biskupu Svetom Nikoli, ovaj svetac pojavio sa punom vrećom darova. Niti crtić, niti grickalice više nisu bile u prvom planu cvetkovačkih mališana već su strpljivo čekali svoj red i poklon kojeg je Sveti Nikola pripremio za njih.

Pokrovitelji ove manifestacije, koja se održala u sklopu bogatog i zanimljivog programa Adventa u Cvetkoviću, su DVD Cvetković i Grad Jastrebarsko koji je osigurao poklone za mališane. Pošto nije bilo ni Krampusa ni šiba, već samo darova, možemo zaključiti da su cvetkovački mališani cijele godine bili jako dobri, pa je Sveti Nikola obećao i sljedeće godine u Cvetković doći.
I.B.

TAGOVI | Advent u Cvetkoviću | DVD Cvetković

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!