U petak i subotu ribička i lovačka fešta na Štrosu

27.05.2018. Turistička zajednica i Grad Jastrebarsko i ove godine organiziraju u petak 1. i subotu 2. lipnja gastro natjecanja Dani vina & riba fina i Dani vina & divljač fina koje će biti uvertira ovogodišnjim Danima vina

Otvoreno natjecanje u kuhanju fiš paprikaša pod nazivom Dani vina & riba fina održati će se u petak, 1.6. od 17 sati, na Strossmayerovom trgu. Prijava je besplatna, a ekipe su dužne osigurati pribor i tajne sastojke, dok će organizator osigurati ribu. 

Lovačke udruge s područja grada i šireg jaskanskog kraja i ove će se godine natjecati u kuhanju lovačkog paprikaša/gulaša, u subotu, 2. lipnja, od 17 sati na glavnom gradskom trgu. Vrijedni lovci za ovu će manifestaciju meso osigurati sami, a paprikaš/gulaš će kuhati u klasičnim lovačkim kotlovima od 30 litara.
O najboljim majstorima fiš paprikaša i lovačkog gulaša odlučit će žiri, a po završetku natjecanja ukusne porcije besplatno će se dijeliti svim posjetiteljima. Stoga, u petak i subotu dođite na Štros, upoznajte naše ribiče i lovce, podržite njihov rad i dobro se zabavite.
Prijave su ograničene te se zaprimaju u Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog.
Martina Lukić.
Turistička zajednica grada Jastrebarskog

TAGOVI | TZG Jastrebarsko Grad Jastrebarsko

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!