Vjetar srušio kesten kod crkve sv. Nikole

13.05.2019. U najstarijem jaskanskom drvoredu kod crkve sv. Nikole, olujni vjetar srušio je stari kesten

Olujni vjetar koji od jučer velikom brzinom puše i na području našega grada prema informacijama koje imamo nije do sada nanio veće štete. Drvo starog kestena kod crkve sv. Nikole ipak nije izdržalo. Srećom ne radi se o drvu uz glavnu prometnicu, već o onom na prilazu šetnice uz crkvu, pa nije nitko stradao niti je nastala druga šteta, osim što je stradao kesten. Čeka se intervencija naših vatrogasaca ili pa djelatnika Cesta Jastrebarsko.

Iz Policijske postaje Jastrebarsko primili smo obavijest u kojoj upozoravaju građane da zbog jakog i olujnog vjetra koji će tijekom današnjeg dana puhati i na području našega grada preporučuje se građanima da bez potrebe ne izlaze na otvoreno. Pogotovo se to odnosi na starije osobe i djecu. Također pozivaju građane da ne odlaze u okolno gorje na izlete i slično. U slučaju potrebe za pomoći treba nazvati na žurni broj 112.

I.K.

Vatrogasci DVD-a Jaska noćas i danas ujutro odradili su 4 intervencije. U Brezniku je drvo palo na prometnicu, a drugo na električne vodove. U Zdihovu se zapalio dimnjak u obiteljskoj kući, a jutros su u Hrastju uklanjali stablo s prometnice. Vatrogasci s područja grada jučer, noćas i jutros intervenirali su ukupno 11 puta.

I.K.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!