Zahvalnice mladim darivateljima

13.05.2019. Gradonačelnik, Zvonimir Novosel, i njegov zamjenik, Stipe Bučar, u gradskoj su vijećnici primili učenice i učenike Srednje škole Jastrebarsko koji su prvi puta darovali krv


U ponedjeljak, 13. svibnja 2018. godine održana je svečena dodjela zahvalnica srednjoškolcima koji su krv darovali prvi puta. Naime, nakon tradicionalno provedene animacije o dobrovoljnom darivanju krvi za učenike SŠ Jastrebarsko, četvero hrabrih učenika darovalo je krv po prvi puta.

Tom prilikom, već tradicionalno, mladi darivatelji bili su na prijemu kod Gradonačelnika kako bi primili zahvalnice za ovaj plementi čin. Učenici Srednje škole Jastrebarsko koji su prvi put darovali krv su: Valentina Kišan, Mišel Tomić, Antonija Sakoman i Antonio Celinšćak, pa im ovom prilikom čestitamo na hrabrosti i plemenitosti.
Svečanosti su prisustvovale i razrednica Martina Starešinić te pedagoginja Marija Repar, a zahvalnice su, uz gradonačelnika i njegovog zamjenika, uručili i predsjednik GDCK Jastrebarsko, Petar Bereček, te ravnateljica GDCK Jastrebarsko, Dunja Vlašić.

I.B.

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!