Završila škola klizanja

10.01.2019. Podjelom stotinjak priznanja polaznicima završila je i ovogodišnja "Škola klizanja za djecu osnovnoškolskog uzrasta"


Po završetku škole klizanja za školarce, Jaska je bogatija za više od tristo malih klizača koji s veseljem svladavaju i naprednije klizačke tehnike. Podsjetimo, Školu klizanja, krajem mjeseca prosinca, uspješno je završilo i više od 200 djece predškolskog uzrasta.

Škola klizanja i Škola hokeja koju provodi Društvo naša djeca Jastrebarsko u suradnji s Gradom Jastrebarsko, Turističkom zajednicom i Centrom za kulturu, već sedmu godinu zaredom svojim kvalitetnim programom privlače sve veći broj djece. Novost u ovogodišnjoj Školi klizanja je i Škola klizanja za odrasle koja se pokazala kao izvrstan sadržaj za sve one koji žele naučiti jednu vještinu više.

-Iznimno smo zadovoljni ovogodišnjom organizacijom i realizacijom Škole klizanja i Škole hokeja, a najviše nas veseli izvrstan odaziv djece. Bilježimo povećanje od 90 % u odnosu na prošlu godinu, rekla nam je organizatorica, Nikolina Ribarić, koja je ujedno i predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko, te se pritom zahvalila svim učiteljima klizanja na predanom i stručnom radu.

I.B.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!