Zlatna statua za Stipu Bučara

20.03.2018. Na svečanoj sjednici u povodu Dana obrtničke komore Zagreb dodijeljena su priznanja zaslužnim obrtnicima, pojedincima i školama za promicanje i unaprjeđenje obrtništva


Na prijedlog Nadzornog odbora Udruženja obrtnika Jastrebarsko komora je uručila najviše priznanje Zlatnu statutu Obrtničke komore Zagreb s pisanim priznanjem predsjedniku jaskanskog Udruženja Stipi Bučaru, kao uglednom, uspješnom i časnom obrtniku, za postignute značajne poslovne uspjehe, te izniman doprinos u razvoju obrtničkog komorskog sustava i promidžbu obrtništva.

Za svoj nesebičan rad Stipe Bučar do sada je primio mnoge nagrade, priznanja i zahvalnice, a najvažnije su Nagrada Grada Jastrebarskog 2007., te Zletne ruke Hrvatske obrtničke komore s poveljom, a Zlatna statua Obrtničke komore Zagreb još je jedno veliko priznanje za njegov dosadašnji rad.

Srebrna diploma Obrtničke komore Zagreb uručena je obrtniku Mladenu Celiću za neprekidno obavljanje obrta (duže od 20 godina), za dugogodišnji rad i aktivno sudjelovanje u tijelima udruženja i komorskog sustava.

Zlatni krug Obrtničke komore Zagreb s pisanim priznanjem dodjeljuje se udruženjima obrtnika i institucijama za ostvarene posebne rezultate u zaštiti i promicanju obrtništva, obrtničkog obrazovanja, organiziranja sajamskih priredbi, modnih revija te raznih drugih aktivnosti. Ove godine Obrtnička komora Zagreb Zlatni krug dodijelila je Srednjoj školi Jastrebarsko za ostvareni značajni doprinos u obrazovanju u čije ime je priznanje preuzela ravnateljica škole Đurđica Lončarić.

I.K.

TAGOVI | Obrtnička komora Zagreb

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!