"Zlatni krug" gradonačelniku Novoselu, a "Mladi obrtnik" agronomu Markušiću

28.03.2017. Na svečanoj sjednici Skupštine povodom Dana Obrtničke komore Zagreb, jaskanski obrtnik, agronom Željko Markušić primio je priznanje "Mladi obrtnik", a priznanje "Zlatni krug" dodijeljeno je gradonačelniku Jastrebarskog Zvonimiru Novoselu, za značajan doprinos razvoju zaštiti i promicanju obrtništva

Na prijedlog Upravnog odbora Udruženja obrtnika Jastrebarsko, priznanje "Mladi Obrtnik" zasluženo je dobio jaskanski obrtnik agronom Željko Markušić, vlasnik obrta BIOFERT, koji se bavi proizvodnjom i prodajom biološih gnojiva. Potrebno je posebno napomenuti da je mladi obrtnik Željko započeo svoju djelatnost bez poticaja, te razvio proizvodnju batata kojeg izvozi u cijelu Europu. Željkov obrt za sada je najveći proizvođač sadnog materijala batata u Hrvatskoj i među vodećima u Europi. Markušić, kao mladi poljoprivrednik, svojim uspješnim, odgovornim, marljivim i kvalitetnim radom primjer je uspješnog mladog i perspektivnog obrtnika.

Priznanje "Zlatni krug" Obrtnička komora Zagreb dodijelila je gradonačelniku Jastrebarskog Zvonimiru Novoselu, za osobni doprinos u realizaciji programa i očuvanja obrtništva.
Svečanoj sjednici Skupštine, ispred Udruženja obrtnika Jastrebarsko, nazočili su predsjednik Stipe Bučar i tajnica Monika Čunko, te prvi čestitali jaskanskim dobitnicima ovih vrijednih priznanja.
I.B.

TAGOVI | Obrtnička komora Zagreb

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!