Božićni koncert u Petrovini

29.12.2019. Puhački orkestar DVD-a Petrovina u četvrtak 26. prosinca održao je svoj tradicionalni Božićni koncert

Brojni mještani, roditelji i prijatelji ispunili su dvoranu vatrogasnog doma te uživali u blagdanskom ozračju i prigodnom repertuaru domaćina i njihovih gostiju.
Večer je započela nastupom Brass ansambla Puhačkog orkestra DVD-a Petrovina dok je župnik Gojislav Kovačić blagoslovio vatrogasni dom i sve prisutne.

Po prvi puta u Petrovini nastupio je KUD “Cvijet” iz Cvetkovića koji su predstavili sa repertuarom božićnih skladbi a neke su izveli i uz pratnju Brass ansambla.
Slijedio je nastup Puhačkog orkestra DVD-a Domagović koji se predstavio u veselom blagdanskom tonu uz profesora Maria Fabijanića.

Na kraju je nastupio Puhački orkestar DVD-a Petrovina pod ravnanjem prof. Krešimira Fabijanića. I ovog Božića odabirom repertuara svjetski poznatih skladbi i sjanom izvedbom oduševili su sve prisutne.
Predsjednik Ivan Samarin uputio je riječi zahvale ponajprije prof. Krešimiru Fabijaniću koji je dao novi zamah i poticaj članovima orkestra, ali i svima koji daju svoj doprinos okrestru na koji smo danas svi ponosni.
Koncertu su prisustvovali zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, načelnik HVZ-a Željko Popović, predsjednica Zajednice KUUGJ Nikolina Ribarić, profesor Petar Fabijanić, vel. Gojislav Kovačić i vel. Ivan Bingula.

Jadranka Domjančić

TAGOVI | DVD Petrovina

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!