Jaskanske srednjoškolke u finalu Virtualnog plesnog showa

19.04.2018. Učenice Srednje škole Jastrebarsko prošle su u finale Virtualnog plesnog showa te će 26. i 27. travnja nastupiti u Poreču na otvorenju državnih školskih sportskih natjecanja

Virtualni plesni show projekt je Hrvatskog školskog sportskog saveza čija je glavna ideja promicati i ples kao sport i rekreaciju. Osmišljene koreografije, članovi osnovnih i srednjih škola šalju na natjecanje, nakon čega slijedi odabir najbolje tri plesne točke prema stručnom žiriju i 4. prema popularnosti na društvenim mrežama - te škole prolaze u finale, a u ovoj 4. godini sudjeluju u Dance off natjecanju na otvorenju školskih sportskih natjecanja u Poreču.
Učenice Srednje škole Jastrebarsko: Leona Jerčinović, Anabel Špikić, Anja Baričević, Livija Badurina i Tea Jurčić svojim su videom prošle u finale te će nastupiti na otvorenju, natječući se s ostalim plesnim ekipama koje su u konkurenciji dvadesetak škola zaslužile prolaz. Mentorica im je profesorica Željka Kovačić, a umjetnička voditeljica Lana Jerčinović, dok snimanje i produkciju potpisuju Marin Pavelić i Dominik Sečen.

Marija Bobinski

TAGOVI | Srednja škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!