Luka Vidović dolazi u Jastrebarsko

20.11.2014. Poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović dolazi u četvrtak 27. studenog u Jastrebarsko gdje će izvesti svoj comedy magic show "Plan 22"

Nakon nekoliko mjeseci intenzivnih stand up nastupa diljem Hrvatske i vođen geslom „Samo nas magija spasiti može”, poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović osmislio je akcijski plan koji će našu zemljicu „izvući“ iz depresije, besperspektivnosti i nelikvidnosti, a predstavit će ga u predstavi „PLAN 22“.
Riječ je o još jednom autorskom projektu, comedy magic showu, kojim je Luka Vidović uspješno povezao stand up i odlične iluzionističke trikove.
Točka 7. akcijskog plana koji će Hrvatsku izvući iz depresije, besperspektivnosti i nelikvidnosti, glasi: Omogućiti svakom građaninu RH da barem godinu dana bude zastupnik u Saboru te tako zaposli rodbinu i prijatelje.
Ostale točke „Plana 22“ jaskanska publika moći će saznati narednog četvrtka, 27.studenoga, u Domu kulture od 20 sati. Ulaznice po cijeni od 30 kuna za sat vremena smijeha, iluzije i dobre zabave moći će se nabaviti na ulazu u kino-dvoranu sat prije početka predstave.

TAGOVI | Centra za kulturu Jastrebarsko

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!