Objavljena knjiga "Aleja prvašića"!

23.12.2020. Ovoga ljeta iz tiska je izašla knjiga "Aleja prvašića – put kojim sam odabrala ići" autorice Snježane Agostini, nakladnika udruge "Aleja prvašića" u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske u Jastrebarskom

Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom je u 10 godina svojeg kontinuiranog djelovanja pomogao izdavanje knjiga mnogih naših sugrađana, a veseli nas što je još jedno vrijedno djelo ugledalo svjetlo dana. Nadamo se da će knjiga uskoro doživjeti i svoje pravo predstavljanje publici i čitateljima, a do tada je možete u Jastrebarskom nabaviti u Foto Jaska (Franje Tuđmana 29) i Antonela art & design (Kralja Tomislava 4).
Urednica knjige, dr.sc. Elvira Mlivić Budeš kaže: "Snježana Agostini u knjizi je opisala svoj autorski projekt "Aleja prvašića", ali i puno više… Riječ je o toploj ljudskoj priči u potrazi za pripadanjem, temi u kojoj se mnogi mogu prepoznati tražeći sretni kutak pod životnim nebom."

Književnik Nino Škrabe je o književnom prvijencu Snježane Agostini rekao: "Toplo i pitko, mudro i pismeno, otvoreno i iskreno... Sve se fino uklapa i prožima... I biografska priča i originalna, neponovljiva i jedinstvena ideja o Aleji prvašića. I proza i stihovi..."
Ova knjiga na 130 stranica i s velikim brojem fotografija u boji odiše optimizmom i nadom u bolje sutra pa je idealan poklon za Vas ili Vaše bližnje na kraju ove i početku jedne nove, bolje godine. Prvih pet kupaca očekuje i poklon, a sve koji nabave knjigu autorica poziva da joj se jave na mail aleja.prvasica@gmail.com kako bi im napisala posvetu.
MH

TAGOVI | Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom | Snježana Agostini

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!