Održan Božićni koncert Puhačkog orkestra DVD-a Petrovina

28.12.2017. Puhački orkestar DVD-a Petrovina održao je u utorak 26. prosinca pred prepunom dvoranom vatrogasnog doma svoj tradicionalni Božićni koncert

Brojni prijatelji, roditelji i mještani došli su dati podršku mladim glazbenicima i njihovim gostima koji iz godine u godinu oduševe svojim bogatim repertoarom sve prisutne.

Koncert u otvorile balerine Baletnog  studija Jastrebarsko razigranom Maminkom u koreografiji priznate baletne pedagoginje Svetlane Lukić.


Svoj prvi samostalni nastup imao je Pomladak Puhačkog orkestra DVD-a Petrovina koji je pod ravnanjem profesora Krešimira Fabijanića izveo tri božićne skladbe.

Domaćini su ugostili i Pomladak Puhačkog orkestra DVD-a Domagović  koji se predstavio u veselom blagdanskom tonu uz profesora Maria Fabijanića.

Na samom kraju nastupio je Puhački orkestar DVD-a Petrovina  koji je još jednom pokazao da zna ponuditi mnogo više od uobičajenih melodija.

 Pomno odabran repertoar svjetski poznatih skladbi uz pratnju priznatih naših glazbenika Tomislava Žužaka na saksofonu, Krešimira Fabijanića na trubi i Gorane Vidnjević -Fabijanić na klavijaturama a pod ravnanjem profesora Petra Fabijanića bio je pun pogodak za Božićni koncert, koji zaokružuje godinu koja je bila vrlo uspješna za članove orkestra.


Koncertu su prisustvovali zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarsko Domagoj Šlat, predsjednik Zajednice KUUGJ Ignac Smetko, potpredsjednik VZG Ranko Vojnović i velečasni Gojislav Kovačić.

Predsjednik Ivan Samarin nije krio oduševljenje prekrasnim izvedbama glazbenika te uputio riječi zahvale svima koji su podrška u radu našim orkestrima.
Jadranka Domjančić

TAGOVI | DVD Petrovina

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!