Lukasu Magđinskom zlato i srebro

07.09.2019. U sklopu Hanžekovićevog memorijala održano je i finalno atletsko natjecanje Erste plava liga na kojem su nastupili najuspješniji mladi atletičari od četvrtih do sedmih razreda osnovnih škola iz cijele Hrvatske, među kojima i Jaskanci

Jaskansku osnovnu školu predstavljalo je šestero natjecatelja, a najveći uspjeh ostvario je Lukas Magđinski osvojivši dvije medalje. U konkurenciji sedmih razreda Lukas je u trčanju na 60 m osvojio prvo mjesto i zlatnu, a u skoku u dalj drugo mjesto i srebrnu medalju.

Za našu školu nastupili su još i Rok Blažek u bacanju kugle sedmi razredi, Eva Budinšćak u trčanju na 60 m sedmi razredi, Laura Janušić u bacanju kugle sedmi razredi, Matija Lukina trčanje 600 m također sedmi razredi te Lucija Vučinić trčanje na 60m među četvrtim razredima.

Učenike su za natjecanje pripremale profesorice tjelesne i zdravstvene kulture Ines Bohaček i Ines Jerčinović, a natjecanje Erste plava liga održano je na stadionu Mladosti u Zagrebu.
-Još jednom podsjećamo da je naša škola proglašena najuspješnijom školom na regionalnom natjecanju Erste plave lige kako po rezultatima tako i po brojnosti natjecatelja s kojima smo nastupili. Na Lukas i njegove dvije medalje u finalu, kao i na ostale učenike koji su ostvarili dobre rezultate, izuzetno smo ponosni – poručili iz Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko.
I.J.

TAGOVI | OŠ Ljubo Babić Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!