Lijepa priča iz jaskanske srednje škole

15.05.2019. Naša Jaska je mali grad, ali u njemu žive ljudi velikog srca. To su i ovog puta dokazale naše obrtnice-frizerke i kozmetičarke koje će jako razveseliti neke jaskanske maturantice

Naime, desetak jaskanskih obrtnica uključilo se u dobrotvornu akciju na inicijativu nastavnice Srednje škole Jastrebarsko, Martine Starešinčić, koja je na taj način željela razveseliti jaskanske maturantice, a i malo rasteretiti njihov kućni budžet.
 Maturalna večer, koja će se ove godine održati 28. svibnja u Sali Rubin,  svim je  djevojkama jedan od važnijih  događaja u  njihovom životu, a jaskanske frizerke i kozmetičarke pobrinut će se da one tada uistinu i zablistaju!  U akciju se  uključilo ukupno sedam frizerskih i tri kozmetička  salona s područja našega grada te jedna parfumerija i salon svečanih haljina. Besplatne je frizure i šminkanje tako dobilo ukupno deset djevojaka, a jedna i svečanu haljinu za tu prigodu.  Frizerski saloni koji su se odazvali ovoj akciji i odlučili pokloniti svečane frizure su: salon Franka, vlasnice Mihaele Jurkovac, frizerski studio  Breza, čija je vlasnica Danijela Martinović,  salon ljepote Dezarre i njegova vlasnica Maja Priselac te frizerski salon i brijačnica Zinc koji je u vlasništvu Maje Borščak Glogolja.  Dvije će  svečane frizure  za tu   prigodu jaskanskim maturanticama napraviti i gospođa Vesna Mahovlić, vlasnica salona Suzy, a besplatnu frizuru i šminkanje jednoj je maturantici ovom prilikom odlučila darovati i gospođa Biserka Pavlić, vlasnica salona ljepote Gloss. Salon Capillus, čija je  vlasnica Valerija Zaher Dimnjaković, također se priključio ovoj akciji i  besplatnim će frizurama  i tretmanom šminkanja razveseliti čak tri maturantice! Jednu je maturanticu besplatnim šminkanjem počastila i Veronika Kišan, vlasnica salona ljepote We Art,  jednu kozmetički  salon Sunce u vlasništvu Sandre Pintar Brnabić,  a gospođa Sanja Stunja, ujedno i vlasnica svima poznate  istoimene jaskanske parfumerije, odlučila je besplatnim šminkanjem obradovati  čak četiri učenice završnih razreda.  

Osim besplatnih frizura i šminkanja, gospođa Željka Matasić, vlasnica obrta za prodaju haljina i tekstila Dresses by Gala, odlučila je jednoj maturantici pokloniti i haljinu za tu prigodu. Ova zaista hvale vrijedna akcija prvi je put pokrenuta u našem gradu. Nastavnica Martina Starešinčić u ime maturantica i u svoje ime od srca zahvaljuje svim našim obrtnicama koje su bez imalo razmišljanja odlučile sudjelovati i podržati ovu akciju i na taj način razveseliti naše maturantice.

M.S.

TAGOVI | Srednja škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!