Norijada na jaskanskim ulicama

22.05.2018. Tradicionalnom norijadom maturanti Srednje škole Jastrebarsko proslavili su danas zadnji dan škole

Oko 130 jaskanskih maturanata  zvižducima i pjesmom na jaskanskim ulicama proslavljali su zadnji dan škole. 

Sa školom su se oprostili gimnazijalci, ekonomisti, trgovci i strojari obučeni u majice različitih natpisa i boja. Zajedno sa svojim profesorima krenuli su od škole ulicama Jaske do Strossmayerovog trga.

Predstavnici maturanata i njihovi razrednici posjetili su Gradsku vijećnicu gdje ih je primili zamjenici gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar.

"Čestitam vam na svemu što ste postigli do sada, iako su pred vama tek one prave bitke.  U Gradu i u nama uvijek ćete imati potporu u vašim poslovnim, privatnim i svim drugim planovima te vašim idejama, što od vas i očekujemo. Pratili smo vaše uspjehe na natjecanjima, sportskim aktivnostima i svim projektima koje škola uz suradnju s Gradom provodi. Čestitamo vam na svemu postignutom i želimo vam puno uspjeha u budućem životu, rekao je maturantima zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat.

"Pred vama je novi  život, ali danas zaboravite na sve i lijepo se zabavljajte. Ono što mi očekujemo od vas je da većina ostane u našem gradu i stečenim znanjima oplemeni našu sredinu. Onima koji nastavljaju školovanje želim puno uspjeha, a onima koji kreću na tržište rada želim da što prije pronađu posao, rekao je ovom prilikom ,maturantima Stipe Bučar.

Nakon norijade na jaskanskim ulicama maturanti su krenuli na Sajmište gdje su ih zabavljali Gospodari tambura. Feštu na Sajmištu i ove je godine maturantima omogućio Grad Jastrebarsko. Poželimo našim maturantima puno sreće u njihovom budućem životu.

I.K.

Prije samog koncerta, ravnatelj škole Dragutin Fabijanić uručio je zahvalnice učenicima i njihovim profesorima koji su osvojili nagrade na ovogodišnjim glazbenim natjecanjima.

TAGOVI | Srednja škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!