Norijada na ulicama Jaske

22.05.2019. Tradicionalnom norijadom maturanti Srednje škole Jastrebarsko proslavili su danas zadnji dan škole

Više od stotinu jaskanskih maturanata  zvižducima i pjesmom na jaskanskim ulicama proslavljali su zadnji dan škole.

Sa školom su se oprostili gimnazijalci, ekonomisti, trgovci i strojari obučeni u majice različitih natpisa i boja. Zajedno sa svojim profesorima krenuli su od škole ulicama Jaske do Strossmayerovog trga. 

Predstavnici maturanata i njihovi razrednici posjetili Gradsku vijećnicu gdje ih je primili zamjenici gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar.

-Čestitamo vam na svemu što ste postigli do sada, a tek sada za vas počinju one prave bitke. U gradonačelniku i u nama uvijek ćete imati potporu u vašim poslovnim, privatnim i svim drugim planovima. Pratili smo sve vaše uspjehe na natjecanjima, sportskim aktivnostima i svim projektima koje škola u suradnji s Gradom provodi. Onima koji nastavljaju školovanje želimo puno uspjeha, onima koji kreću na tržište rada želimo da što prije pronađu posao, a svima skupa želimo što više uspjeha u životu, poručili su maturantima zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat.

I dok su predstavnici maturanata bili u Gradskoj vijećnici ostali su krenuli na Sajmište gdje su ih zabavljali Gospodari tambura. Feštu na Sajmištu i ove je godine maturantima omogućio Grad Jastrebarsko. Poželimo našim maturantima puno sreće u njihovom budućem životu.

I.K.

TAGOVI | Srednja škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!