Održano vatrogasno natjecanje 8. KUP DVD-a Petrovina

05.07.2018. U nedjelju 1. srpnja održano je vatrogasno natjecanje 8. Kup DVD-a Petrovina, koje je ove godine okupilo 40 natjecateljskih ekipa u 7 kategorija natjecanja


Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom župana Zagrebačke Županije, gradonačelnika Grada Jastrebarskog uz suorganizaciju Vatrogasne zajednice i Turističke zajednice grada Jastrebarskog te donatore koji su podržali organizaciju vatrogasnog natjecanja.

U prijepodnevnim satima u kategoriji djece i mladeži natjecalo se 30 ekipa a pehare i diplome najuspješnijim ekipama uručili su zapovjednik VZGJ Vedran Boričević i zamjenik gradonačelnika grada Jastrebarsko Stipe Bučar.

U kategoriji djece muške 6-12 godina 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Mraclin, 2. mjesto ekipi DVD-a Molvice i 3. mjesto ekipi DVD-a Mrzljaki Goljak.
U kategoriji djece ženske 6-12 godine 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Domagović, 2. mjesto ekipi DVD- a Mrzljaki-Goljak i 3. mjesto ekipi DVD-a Draganići.
U kategoriji muške mladeži najuspješnija je bila ekipa DVD-a Petrovina, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Draganići dok je treće mjesto pripalo ekipi DVD-a Mrzljaki-Goljak.
U kategoriji ženske mladeži najbolja je bila ekipa DVD-a Mrzljaki-Goljak.

U popodnevnim satima natjecalo se 10 ekipa odraslih u tri kategorije natjecanja.
U kategoriji žene 1. mjesto pripalo je ekipi iz DVD-a Sveta Nedelja, 2. mjesto ekipi DVD-a Novaki a treće mjesto zauzela je ekipa DVD-a Stankova. U kategoriji muški B 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Volavje a 2. mjesto ekipi DVD-a Petrovina.

U muškoj A kategoriji 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bobovec, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Katoličko Selišće dok je 3. mjesto pripalo ekipi Staro Čiče.
Pehare i diplome najboljim ekipama uručili su načelnik HVZ-a Željko Popović i zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak. Prijelazni pehar KUP-a osvojila je ekipa DVD-a Volavje za najbolje vrijeme vježbe na natjecanju.
Pehar i poklon bon tvrtke HRT-Šarić d.o.o. za osvojeni SUPER KUP ekipi DVD-a Katoličko Selišće uručio je predsjednik DVD-a Ivan Samarin dok je pehar DVD-u Novaki za najbolju FAIRPLAY ekipu na natjecalju uručio zapovjednik Mladen Cvetan.

U kulturno umjetničkom dijelu programa nastupili su Pomladak Puhačkog orkestra DVD-a Stankovo i Pomladak Puhačkog orkestra DVD-a Petrovina koji su oduševili posjetitelje, dok se odlična atmosfera u velikom šatoru nastavila uz prijenos utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva i glazbeni sastav Avangard.


Jadranka Domjančić

TAGOVI | DVD Petrovina

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!