Uspješno održan 9. KUP DVD-a Petrovina

03.07.2019. U nedjelju 30. lipnja uspješno je održan je 9. Kup DVD-a Petrovina, vatrogasno natjecanje koje je okupilo 43 natjecateljske ekipe u 7 kategorija natjecanja iz područja Zagrebačke, Karlovačke i Splitsko-dalmatinske županije

Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom župana Zagrebačke Županije, gradonačelnika Grada Jastrebarskog uz suorganizaciju Vatrogasne zajednice i Turističke zajednice grada Jastrebarskog, te donatore koji su podržali organizaciju vatrogasnog natjecanja.

U kategoriji djece muške 6-12 godina 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Gornji Desinec, 2. mjesto ekipi DVD-a Bobovica i 3. mjesto ekipi DVD-a Plešivica.
U kategoriji djece ženske 6-12 godine 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Plešivica, 2. mjesto ekipi DVD- a Mrzljaki-Goljak i 3. mjesto ekipi DVD-a Domagović.

U kategoriji muške mladeži najuspješnija je bila ekipa DVD-a Bubnjarci, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Mrzljaki Goljak dok je 3. mjesto pripalo ekipi DVD-a Plešivica.
U kategoriji ženske mladeži 1. Mjesto pripalo je ekipi DVD-a Ribnica a 2. mjesto ekipi DVD-a Bubnjarci.

U kategorijama odraslih natjecalo se 11 ekipa u tri kategorije natjecanja.
U kategoriji žene 1. mjesto pripalo je ekipi iz DVD-a Deanovec, 2. mjesto ekipi DVD-a Stankovo a 3. mjesto zauzela je ekipa DVD-a Novaki. U kategoriji muški B 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Volavje.
U muškoj A kategoriji 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Volavje 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Domagović dok je 3. mjesto pripalo ekipi DVD-a Bobovec Rozganski. Članovi ekipe DVD-a Petrovina nastupili su revijalno sa najboljim vremenom vježbe u muškoj A kategoriji.

Pehare i diplome najboljim ekipama uručili su načelnik HVZ-a Željko Popović, zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, zamjenici gradonačelnika grada Jastrebarskog Stipe Bučar i Domagoj Šlat.
Najuspješnija ekipa KUP-A bila je ekipa muški B DVD-a Volavje koja je osvojila prijelazni pehar za najbolje vrijeme vježbe na natjecanju te poklon bon tvrtke HRT-Šarić d.o.o. , ujedno je proglašena najboljom FAIRPLAY ekipom na natjecanju. Pehare i nagradu uručili su predsjednik DVD-a Ivan Samarin i zapovjednik Mladen Cvetan.

U kulturno umjetničkom dijelu programa nastupili su članovi Puhačkog orkestra DVD-a Petrovina pod ravnanjem prof. Krešimira Fabijanića koji su oduševili posjetitelje, dok se odlična atmosfera u velikom šatoru nastavila uz glazbeni sastav Avangard.

Jadranka Domjančić

TAGOVI | DVD Petrovina

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!